Întrebări și răspunsuri referitoare la expoziția-concurs Beta 2020 - Beta Competition
Concurs

Întrebări și răspunsuri referitoare la expoziția-concurs Beta 2020

Î1: Există posibilitatea de a încărca fișiere video pentru a prezenta un proiect?

R1: Pe platformă nu se pot încărca fișiere video. În cazul în care proiectul nu se poate înțelege fără fișierul video, se poate introduce în textul descriptiv al proiectului un link către video.Trebuie să menționăm că proiectul (mai exact panoul de prezentare), în cazul în care va trece de prima fază de jurizare și va fi selectat de juriu, va fi expus în spațiul public unde e imposibil să prezentăm un material video. În cazul în care considerați necesar, puteți să introduceți un QR code pe panoul de prezentare astfel încât cei care vizionează expoziția să aibă acces la video. În cadrul prezentărilor proiectelor în fața juriului se pot include orice tip de material.

 

Î2: Se poate înscrie la categoria 3. Spațiul public un proiect de planificare teritorială și de strategie urbană (PUG) încă neavizat?

R2: Da, la categoria 3. Spațiu public se pot înscrie proiecte implementate sau nu, inclusiv proiecte de tip PUG care încă nu sunt avizate.

 

Î3: Am fost student Erasmus în România dar nu am cetățenie română (nici maghiară sau sârbă). Pot să înscriu un proiect la expoziția-concurs Beta la categoria 1. Spațiu construit?

1. Spațiu construit se pot înscrie lucrări fie situate în România, Ungaria sau Serbia, fie aparținând unor autori cu domiciliul stabil în România, Ungaria sau Serbia. Chiar dacă nu ai cetățenie română / sârbă / maghiară poți înscrie un proiect dacă acesta este situat într-una dintre aceste trei țări.

 

Î4: Se poate înscrie un proiect al cărui sit este zona de graniță dintre Ungaria, Austria și Slovacia? Menționăm că suntem un grup de studenți din România.

R4: Da, se pot înscrie lucrări fie situate în România, Ungaria sau Serbia, fie aparținând unor autori cu domiciliul stabil în România, Ungaria sau Serbia.